Den Japanske Arrangøren Marie Kondo » 990amtheanswer.com
Annonser Som Spilles På Telefonen Min | Samsung Touchwiz Hjem Nedlasting | Visningssjef Intervju Spørsmål Og Svar | Daawat Biryani Palace | Texas Roadhouse Outer Loop Hours | Straight Pipe Aventador | Laplace Symbol I Word | Blueberry Lemon Coffee Cake Bundt | Euro Til Naira Valutakurs I Dag

Marie Kondo anbefaler at du rydder skikkelig en gang - og mener det skal være tilstrekkelig. For de fleste av oss vil ikke det være nok, og i hvertfall ikke dersom du har barn. Det er fullt mulig også i skuffer, dersom du følger den japanske ryddespesialistens metode. Da ØP ringte og lurte på om jeg ville stille til intervju for mine erfaringer med Marie Kondo sine rydde-metoder, var det ganske enkelt å takke ja. Jeg ble faktisk rett bergtatt av den spede, japanske damen med store visjoner, og jeg så hele Netflix-serien om henne i ett strekk. Det er den tiden av året, men det er også den tiden i verdenshistorien.Ryddeboka «Magisk opprydding» er kjent over hele verden, og den japanske forfatteren Marie Kondo kom på Time Magazines liste over verdens 100 mest innflytelsesrike mennesker i 2015. Metoden hennes er så berømt at etternavnet er blitt et verb. I 2016 har flere ryddebøker kommet på det norske markedet.

KonMari-metoden går sin seiersgang verden rundt. Hemmeligheten bak suksessen er at den deg lærer teknikkene du trenger for å rydde én gang for alle. Og har du det ryddig rundt deg, vil også livet ditt bli bedre. Helt siden hun var liten, har japanske Marie Kondo vært opptatt av å finne gode systemer for å rydde og organisere. Kon-Mari-metoden. Lær av verdens ledende ryddekonsulent. Japanske Marie Kondo har lange ventelister takket være hennes sensasjonelt bestselgende bok, Magisk opprydding, som har solgt i mer enn 4 millioner eksemplarer og fortsatt topper bestselgerlistene! Hele verden har nemlig oppdaget at ryddedronningen vet å rydde – nå er det din tur!

Med bestselleren Magisk oprydning fra 2014 ændrede Marie Kondo fuldstændig måden at snakke om oprydning og organisering i hjemmet på.Ifølge hendes KonMari-metode er det ikke nok kun at skære ned til ting, du jævnligt bruger. Kondo taler for, at man kun skal gemme det, der giver en glæde. Noe tyder på at den japanske ryddeguruen Marie Kondo har vært klar over dette i lang tid. I 2014 lanserte hun boken "Magisk rydding - en enkel, effektiv metode som gir plass til tingene du elsker", som gjorde henne kjent verden over. Dette sikret henne en plass på Time Magazines liste over de 100 mest innflytelsesrike personer i 2015. Den japanske ryddeguruen Marie Kondo har tatt internett med storm med sine spirituelle rydderåd og sitt uskyldige myke uttrykk. Ryddeeksperten har den siste tiden fått mye mediedekning fordi hvordan hun har hentet inspirasjon fra shinto-religionen. Spesielt hennes fortid som tjenestepike i et shinto-helligdom har fått mye omtale. Etter Marie Kondos suksessbok The Life-changing Magic of Tidying Up kom ut på engelsk, har hypen rundt Marie Kondo og KonMari-metoden vokst seg stor verden over. Allerede i 2015 ble den japanske ryddeproffen kåret til en av verdens mest innflytelsesrike personer av Times Magazine. Siden den gang har boken solgt millioner av eksemplarer. Den japanske 34-åringen kaller seg ryddekonsulent. Hun har skrevet fire bøker om rydding og organisering, og står bak ryddemetoden KonMari. Kondo er dessuten aktuell med egen rydde-serie på Netflix, «Tidying up with Marie Kondo». Kilde: Wikipedia.

FAST PLASS: Et av hovedpoengene til Marie Kondo, er at alt skal ha sitt sted. Foto: Mette Wotkjær Vis mer. En av dem som selger bøker om temaet, er japanske Marie Kondo, som med boken «Magisk opprydning – en enkel, effektiv metode som en gang for alle fjerner rot» har havnet på den.

Prestige Gasskomfyr Gtm 03
Tradisjonell Meksikansk Middag
2019 Chevrolet Impala Ls
Dame Regnjakke Old Navy
Mat Som Fremmer Dopamin
Britney Spears Blackout Cd
Craigslist Scag Mower
Banana Bread Minimalist Baker
Allegiant Flight 355
Sek Penger Til Usd
En Uke Keto Måltid Prep
Vil Løpe Slank Nedover Bena Mine
Søte Frisyrer For Skolen Enkle Og Raske
Ielts Blandede Grafer
Støyfilter For Telefonlinje
Punjabi Girl Sad Pic
Den Nye Lgbtq
Fordelsprinsipp For Definisjon Av Skatt
Amazon Tree Ornaments
5-stjerners Alt Inkluderende
Vener På Leggmuskelen
Yorkies Til Salgs
Enkelt Å Tegne Monkey Face
Nakosite Dog Collar
Brev Om Å Være Fraværende Fra Skolen
Tesla Model 3 Premium-pakke
Uo Harrington Jakke
Hvit Spisestueinnredning
Dr David Lee Podiatrist
Carrot Fit Jean
Elegance Sjarm Halskjede
Listerine Grønn Te Munnvann
Baggy Flowy Bukser
Installer Certificate To Java Keystore
Husbygging Uten Sement
Ekstra Små Skrubbsett
B And M Silver Cat
Substantiv Versjon Av Statistisk Betydning
Verdens Topp 10 Rikeste Bilfirma
Kia Stinger Awd
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20
sitemap 21
sitemap 22
sitemap 23
sitemap 24
sitemap 25
sitemap 26
sitemap 27